Brenciu, în locul matinalilor de la Antena 1? Răzvan, către Horia: „Ai venit atât de des că te-am putea trece la întreţinere“

Rãzvan şi Dani le dau întâlnire telespectatorilor în a doua zi de Paşti, de la ora 08:00, într-o ediţie specialã a emisiunii „Neatza cu Rãzvan şi Dani”.

Diana Oros

Este deja tradiţie ca în zi de sãrbãtoare, invitat de onoare sã fie nimeni altul decât Horia Brenciu, alãturi de orchestra sa. Horia nu doar cã va prezenta emisiunea cot la cot cu matinalii, ba chiar va încerca, cu orice chip, sã le ia locul. Rãzvan nu a ratat ocazia sã îi atragã atenţia: „Ai venit atât de des, cã te-am putea trece la întreţinere!”, a glumit matinalul. Juratul „X Factor” nu a venit singur, ci însoţit de cele douã superbe domnişoare, Julie Mayaya şi Adina Rãducan, câştigãtoarea „X Factor” 2014.

Horia Brenciu şi invitaţii lui, Oana Sârbu, Lidia Buble, Nelu Ploieşteanu şi Mihai Constantinescu vor susţine mini-recitaluri de excepţie în platoul Neatza, acompaniaţi bineînţeles de HB Orchestra. În zi de sãrbãtoare, îndrãgiţii chefi Sorin Bontea, Florin Dumistrescu şi Cãtãlin Scãrlãtescu sunt şi ei prezenţi în platoul emisiunii, iar cei doi mationali le-au pregãtit o mulţime de provocãri: de la momente muzicale şi pânã la prezentarea buletinului meteo, şi nu orice fel de buletin meteo, ci unul culinar.

Momentul culminant va fi cel în care cei trei vor trebui sã ducã, legaţi la ochi, câte o tavã cu pahare pline cu apã, pe un traseu prestabilit. Cine va învinge, telespectatorii vor afla urmãrind ediţia specialã „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, difuzatã pe 2 mai, de la 08:00, la Antena 1.

Într-o asemenea zi, o bãtaie cu ouã nu putea lipsi: „Câte ouã s-au spart nu vom şti, dar câştigãtori suntem cu toţii!”, a povestit amuzat Horia Brenciu. Întocmai ca la „X Factor”, artistul va încerca din nou sã îl însoare pe Dani, de data aceasta cu Julie. „Mã tem de un singur lucru: sã nu mã strigi cu vocea asta sã vin la masã sau sã duc gunoiul!”, a mãrturisit Dani, completând cã vocea lui Julie e probabil una dintre cele mai puternice voci din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here