miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIReea a lansat videoclipul piesei „1, 2, 3“

Reea a lansat videoclipul piesei „1, 2, 3“

După succesul înregistrat cu single-ul „Rain“, care a depășit 15 milioane de vizualizări, Reea lansează „1, 2, 3“, o piesă ce va da tonul petrecerilor de vară.

reea 1 2 3 videoclip

Compusă de Reea alături de Sandra N și Ackym în studioul Akcent Music, „1, 2, 3“ este o piesă ce ne învață să trăim viața în ciuda dezamăgirilor.

„M-am gândit alături de gașca de la Akcent Music că ‘1, 2, 3’ este potrivită pentru frumoasele seri de vară și pentru petrecerile de neuitat. Deși pornește într-o notă ușor tristă, spunând povestea unei iubiri pierdute, piesa se dovedește a fi un îndemn la voie bună, la distracție, la a trăi viața într-un mod frumos și vesel, lăsând în urmă amintirile neplăcute“, a spus Reea.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.