Trupa Vunk pregătește un nou show la Sala Polivalentă, „Secretul tău“

Pe 25 mai, la Sala Polivalentă, trupa Vunk pune în scenă unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unui artist român, „Secretul tău“. O poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite și, pentru prima dată, un rol principal feminin.

vunk secretul tau show

Versatilă, voce puternică, un amestec special de senzualitate și vitalitate exuberantă, Raluka este alegerea Vunk pentru a da viață personajului principal feminin.

„’Secretul tău’ este o poveste despre pierdere și regăsire, despre căutare și despre lupta cu cei din jurul tău pentru ce este în interiorul tău. Este o poveste despre suflete ca niște oceane și comorile sau pericolele care sunt ascunse în ele. O poveste despre lumea de acum, o lume în care oamenii nu vorbesc între ei, ci despre ei. O lume în care oamenii nu văd, ci se văd doar pe ei. O lume în care se strigă recorduri, dar nu se depășesc limite proprii, o lume în care se minte încă de la ‘Adevărul este că’“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

„’Secretul tău’ va fi o experiență unică și sunt onorată și încântată să fiu parte din proiect. Am acceptat invitația din prima, îmi plac provocările și abia aștept să vă dezvăluim o poveste plină de emoție, în care vă veți regăsi cu siguranță“, a completat Raluka.

„Secretul tău“ va avea loc pe 25 mai, la Sala Polivalentă, și va aduce și lansarea unui nou album Vunk, intitulat „Extrovertit“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here