miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIReea şi trupa Maxim au lansat videoclipul melodiei „Vivre“

Reea şi trupa Maxim au lansat videoclipul melodiei „Vivre“

Aflată pe val datorită celei mai recente colaborări cu Akcent pe single-ul „My Lady”-care se află în continuare în topul Youtube Trending, Reea lansează „Vivre”, alături de trupa Maxim.

Reea feat. Maxim - Vivre

Scrisă şi compusă de Reea, „Vivre” o surprinde pe artistă într-un moment de sinceritate, cântând despre dragoste şi nevoia constantă de a avea persoana iubită aproape.

„‘Vivre’ sugerează o frumoasă declaraţie de dragoste şi anume faptul că nu poţi trăi fără persoana iubită. Cei doi se iubesc foarte mult însă ea simte nevoia de a primi mai multe confirmări din partea lui. Instrumentalul piesei m-a inspirat să scriu versurile în franceză, probabil cea mai romantică limbă şi cred că am reuşit să transpun în cuvinte exact ceea ce mi-am dorit. Cu siguranţă mulţi îndrăgostiţi se regăsesc în această poveste, când nu se simt siguri de sentimentele celuilalt, însă nici nu şi-ar imagina viaţa fără celălalt”, a spus Reea.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.