marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINICristian Blue şi Mr. Vik au lansat videoclipul melodiei „Pase lo que...

Cristian Blue şi Mr. Vik au lansat videoclipul melodiei „Pase lo que pase“

Cristian Blue lansează alături de Mr. VIK single-ul şi videoclipul „Pase Lo Que Pase”. Muzica şi textul sunt compuse de către cei doi artişti împreună cu J~Ariel şi Cristina Mirică, mix-ul şi masterul sunt realizate de către Bunicul Magic, iar de producţia piesei s-a ocupat Mr.VIK. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan şi filmat într-un hotel din România.

Cristian Blue si Mr. Vik

„‘Pase lo que pase’ este prima mea piesă din 2018 şi va invit pe toţi, cu mult drag, să ne bucurăm împreună de această colaborare. Experienţa mea în România a fost una dintre cele mai constructive din cariera mea artistică de până acum mulţumită managerului meu, care este foarte implicat şi a făcut posibil această colaborare cu Mr. VIK”, a declarat Cristian Blue.

„Mă bucur că încep anul în forţă cu această colaborare cu Cristian Blue! Proiectul a luat naştere acum un an, în studioul Million Vibes Sound pe care îl reprezint şi am definitivat această piesă reggaeton împreună cu Cristian Blue, dar şi Wolf Music din Spania. Sperăm foarte mult să vă placă!”, a adăugat Mr. VIK.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.