J Balvin, Anitta şi Jeon au lansat videoclipul melodiei „Machika”

J Balvin lansează “Machika”, un track plin de culoare şi energie, alături de cântăreaţa braziliană, Anitta, şi de Jeon, o nouă senzaţie a muzicii internaţionale.

machika“Machika” nu este un cuvânt în spaniolă, ci este preluat din limba papiamento, limba vorbită în Aruba, Bonaire şi Curaçao şi face referire la ideea de amestecătură, de complexitate şi diversitate a genurilor.

Cu câteva săptămâni înainte de marea lansare a track-ului “Machika”, J Balvin a postat câteva poze impresionante din timpul filmărilor videoclipului futurist, apropiat stilului “Mad Max”.

“Machika” vine în completarea succesului răsunător pe care cântăreţul columbian l-a cunoscut prin intermediul hit-ului “Mi Gente”, lansat în colaborare cu Willy Wiliam şi Beyonce. Ideea videoclipului este una mai mult decât originală. J Balvin a strâns laolaltă o comunitate de influenceri din întregul peisaj muzical, pe care a plasat-o undeva în munţii oraşului său natal, Medellin (cunoscut drept locul unde s-a născut cel mai mare infractor al lumii, Pablo Escobar). Videoclipul track-ului “Machika” are la bază ideea de supravieţuire a umanităţii într-un context post-apocaliptic, iar linia melodică este sinonimă unui cântec autentic de război

“Colaborarea cu Willy William şi Beyonce m-a ajutat să îmi fac cunoscută muzica la nivel internaţional, fără să mă îndepărtez de la cultura mea, pe care o voi purta mereu în inimă. Sunt foarte încântat de ideea că ‘Machika’ o să cunoască acelaşi succes, tocmai datorită faptului că am ales să colaborez cu o paletă largă de artişti din Brazilia, Caraibe şi Europa. Sper ca prin intermediul acestei colaborări, sunetul de reggaeton să fie adus în mediul muzical global”, a declarat J Balvin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here