Roxana Nemeș a lansat videoclipul piesei “Tzuki Tzuki”

Roxana Nemes Tzuki poza
Roxana Nemes Tzuki poza

A lansat “Nutella’s” cu What’s UP și după ce a spus lucrurilor pe nume cu “Zgarda Jos”, Roxana Nemeș vine acum cu “Tzuki Tzuki”, o nouă producție semnată Sprint Music.

“E o piesă veselă așa cum sunt și eu și personalitatea mea. Vreau să dau lumii un zâmbet și o stare de bine, să fie mai optimiști, mai veseli, mai ales că trăim vremurile pe care le trăim. “Tzuki Tzuki” e o piesă numai bună pentru evenimente dacă tot le-am reînceput în forță, e o piesă mai balcanică și optimistă, de dans și voie bună! Eu sunt o tipă veselă și vreau să transmit exact ceea ce sunt și cum sunt eu prin această piesă”, a declarat Roxana Nemeș căreia nu i-ar displace să mai meargă la un reality show de calibru, precum a fost “Survivor România”.

Roxana Nemeș traversează cea mai frumoasă perioadă din viață ei și se bucură de succes pe toate planurile. Colaborarea cu Sprint Music merge strună, iar pentru nouă piesă pe care o lansează azi, “Tzuki Tzuki”, frumoasa artistă a realizat un shooting care i-a pus în valoare calitățile fizice de invidiat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here