Royal General, Doc şi Shayan au lansat videoclipul melodiei „Lumea noastră“

Muzica, acea „hrană pentru suflet“, este lumea lui Royal General. Artistul a ales să-şi trăiască viaţa în ritmul muzicii şi să capeteze în lumea lui starea de bine pe care notele şi sunetele muzicale le oferă. „Lumea noastră“ se intituleaza şi cea mai recentă piesă din cariera lui Royal General, care este o colaborare cu Doc, iar pe refren Shayan dă o notă caldă beat-ului puternic.

royal general videoclip lumea noastra

Artistul precizează că această colaborarea nu a fost programată, ci a venit de la sine, pe când asculta mai multe instrumentale împreună cu bunul său prieten Doc, iar ideile lor s-au contopit.

„Am dat frâu liber emoţiei şi cuvintele s-au aşezat aproape singure pe foaie. Am lucrat cu Vlad (Doc) la mai multe proiecte, inclusiv pe albumul #Altceva“, a spus rapper-ul.

În prezent, rapper-ul, pe numele lui real ALexandru Mirea, îşi petrece timpul în studio, unde face ultimele pregătiri pentru lansarea primului său material discografic pe cont propriu.

„Am un album solo care e gata în proporţie de 80% şi încă un album în formula #Altceva (Royal General & Hoodie), care este finalizat“, a încheiat Royal General.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here