miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Tara: „Urmează să lansez o piesă în limba română“

EXCLUSIV Tara: „Urmează să lansez o piesă în limba română“

În ultimele luni, Tara a lansat un single nou, „Day and night“, şi a colaborat cu cei de la Spankers pentru piesa „Dreaming“.

interviu exclusiv tara toamna 2015

Acum, artista se pregăteşte să lanseze o melodie în limba română şi ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent două piese, „Day and night“ şi „Dreaming“. Care este povestea din spatele celor două melodii?

Tara: „Dreaming“ este o colaborare cu DJ-ii italieni Spankers. Ne-am cunoscut la un concert susţinut în Baku, iar lor li s-a părut potrivită vocea mea pentru această piesă. Am acceptat propunerea şi două luni mai târziu am filmat videoclipul în Venetia şi Florenţa.

Cât despre cel mai recent single al meu, „Day and night“, este o producţie ce-i aparţine australianului Faydee. Este o piesă care celebrează dragostea, iar feedback-ul din partea fanilor a fost unul foarte bun. Videoclipul pentru „Day and night“ a fost filmat în România.

Cu cine ai lucrat pe partea video?

Pentru ambele clipuri am lucrat cu Florin Botea, un regizor cu care mă înţeleg foarte bine pe plan profesional.

Ai spus că „Day and night“ a fost compusă şi produsă de Faydee. Cum vă înţelegeţi şi cum aţi ajuns să lucraţi împreună?

Eu şi Faydee ne-am cunoscut în urmă cu un an, când amândoi am concertat în Cipru. Este un artist foarte talentat şi-l apreciez foarte mult. A ajuns la nivelul actual în carieră prin propriile forţe şi prin multă muncă. Este un exemplu bun de urmat.

Cum a fost, până acum, anul 2015 pentru tine, din punct de vedere profesional?

Anul 2015 a fost unul productiv, cu câteva videoclipuri lansate şi cu concerte în mai multe ţări.

Ce planuri ai pentru a doua jumătate a acestui an?

Urmează să lansez o piesă în limba română în toamna aceasta.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.