Pepe şi Andreea Bălan, în prima ediţie a noilor sezoane „Acces direct“ şi „Un show păcătos“

Cea mai vizionată emisiune mondenă a după-amiezii, “Acces direct”, revine, din 31 august, de la ora 17.00, la Antena 1! Cele mai fierbinți subiecte ale momentului, dezvăluirile și informațiile în premieră, cazurile sociale și poveștile de viață emoționante nu vor lipsi nici în acest sezon din emisiunea moderată de Simona Gherghe.

pepe botez rosa alexandra acces direct

În prima ediție a emisiunii “Acces direct”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în exclusivitate, imagini de la botezul Rosei Alexandra, fiica cea mică a lui Pepe. Telespectatorii vor vedea cum au decurs pregătirile pentru ziua cea mare, dar și imagini de la ceremonia religioasă și de la petrecerea ce i-a urmat. Imagini de la botezul Rosei Alexandra vor fi difuzate şi în cadrul emisiunii „Un show păcătos“, care începe tot pe 31 august la Antena 1.

În aceeași ediție, Andreea Bălan vine în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe cu noutăți din viața ei personală și profesională. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” va vorbi, în exclusivitate, la “Acces direct”, despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește în prezent și despre proiectele profesionale din viitorul apropiat. Seara, Andreea Bălan va fi prezentă şi în emisiunea lui Dan Capatos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here