Royal General şi Shayan au lansat melodia „Prea rea“

Cea mai recentă şi promiţătoare colaborare din lumea hip-hop de la noi, Royal General şi Shayan, au lansat o piesă captivantă cu un mesaj îndrăzneţ şi direct.

Royal General si Shayan

„Prea rea” este acea femeie fatală, fără scrupule, care obţine orice îşi doreşte, indiferent de mijloace. Pentru orice bărbat, ea reprezintă o plăcere vinovată, un viciu care îl distruge încetul cu încetul, dar fără de care nu poate trăi.

Royal General a crescut pe ritm de hip-hop şi excela în freestyle pe când alţii recitau doar poezii. În 2007, a înfiinţat trupa Stil Urban împreună cu Shayan, un artist specializat în beat-uri ritmate şi sound-uri inovative. Împreună au susţinut numeroase show-uri în toată ţara. Datorită stilului lor fără ocolişuri şi compromisuri şi al versurilor sincere şi directe, cei doi au fost capabili şi de a semna imnurile campaniei „Facem Revoluţie”, precum şi imnul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

Cât despre cea mai recentă piesă a lor, „Prea rea”, cei doi rapperi au declarat: „O fată prea rea este fata de care ori suntem îndrăgostiţi, ori ne trăim viaţa cu ea, ori avem un crush. Poate să fie şi fata din vis care satisface orice fantezie dar cu un preţ ridicat. Poate să fie viciul tău ascuns. Acestui termen i se pot atribui foarte multe înţelesuri. Termenul îţi dă frâu liber imaginaţiei, şi vizual şi sentimental.”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here