luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIAlbumul „The Endless River“, al trupei Pink Floyd, stabileşte recorduri şi înainte...

Albumul „The Endless River“, al trupei Pink Floyd, stabileşte recorduri şi înainte de lansare

Primul album după 20 de ani al legendarei trupe Pink Floyd, „The Endless River”, a devenit deja albumul anului 2014 cu cele mai multe comenzi plasate în avans şi este aproape de cel mai mare număr de pre-comenzi înregistrat vreodată, record deţinut de materialul „Midnight Memories” al celor de la One Direction.

Endless River

Privit că un tribut adus lui Richard Wright, legendarul clăpar trecut în nefiinţă în 2008, „The Endless River”, este o continuare a ultimului album de referinţă lansat de Pink Floyd, „The Division Bell”.

David Gilmour a declarat: „Există un soi de continuitate stabilită între Division Bell şi acesta, în sensul în care piesa High Hopes se încheie cu versul the endless river forever and ever”.

„The Endless River” poate fi comandat încă de acum de pe site-ul Amazon.co.uk, lansarea oficială fiind programată pentru data de 10 noiembrie.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.