Doddy a prezentat teaser-ul melodiei „Îţi va fi dor“, interpretată alături de Adeline

După succesul înregistrat cu single-ul “Bine Mersi” împreună cu Lora, vorbim aici de milioanele de vizionări pe net şi miile de difuzări Radio şi TV, Doddy revine cu o nouă piesă ce-i poartă semnătura, de această dată alături de Adeline, o voce puternică şi expresivă.

Doddy si Adeline

“Îţi va fi dor”, coproducţie MusicExpertCompany – Mango Records, este o piesă cu o puternică încărcătură emoţională, îţi va trezi o grămadă de amintiri şi te va face să “retrăieşti” momentele tinereţii sau copilăriei.

Doddy: “Dorian Oswin a compus ideea “Îţi va fi dor” în studioul Mango Records împreună cu Adeline, eu am venit cu o sugestie care a plăcut tuturor, am scris textul iar restul au venit de la sine. Ca în cazul fiecărei mele piese, sper ca mesajul să “atingă” pe cât mai mulţi dintre voi”.

Adeline: “E o plăcere şi o onoare pentru mine să lucrez cu Doddy. Lucrurile s-au legat foarte bine, cum se întâmplă de obicei între MangoRecords şi MusicExpertCompany. Ideea piesei a prins contur gândindu-ne la copilărie, la întâmplările pe care le-a trăit fiecare dintre noi, la momentele pe care nimeni nu le va putea uita vreodată”.

Single-ul Doddy feat. Adeline – “Îţi va fi dor” produs de Dorian Oswin în studioul Mango Records va fi lansat joi seară, 30 octombrie, ora 20:00 pe canalul oficial de Youtube al MusicExpertCompany.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here