Ana Moura va concerta, pe 28 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Cântăreaţa de fado Ana Moura va susţine un concert, pe 28 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, unde românii vor putea asculta atât piesele de pe cel mai recent album al său, “Desfado”, cu care a făcut înconjurul lumii, dar şi muzică tradiţională de Crăciun din Portugalia.

Ana Moura

Cântăreaţa portugheză Ana Moura a concertat pentru prima dată în România în octombrie 2013, la Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

“Unul dintre cele mai mari privilegii ale carierei mele este acela de a călători în întreaga lume şi de a mă bucura de ceea ce are mai bun de oferit fiecare popor. Am trăit momente extraordinare în multe locuri, însă nu pot uita turneul pe care l-am susţinut în România anul trecut. Am avut trei concerte în săli de spectacole deosebite, alături de un public remarcabil. Aşadar, întoarcerea mea la Bucureşti este o onoare şi o mare bucurie pentru mine, cu atât mai mult cu cât concertul pe care îl voi susţine la finalul lunii decembrie va fi unul dedicat Crăciunului, o sărbătoare cu o încărcătură emoţională puternică. Vă aştept cu drag!”, a declarat Ana Moura, potrivit unui comunicat.

Biletele pentru concertul pe care Ana Moura îl va susţine în Capitală pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Preţul biletelor este cuprins între 80 de lei şi 300 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here