Ruby a lansat videoclipul melodiei „Adevăr sau minciună“

După ce ne-a încântat vara cu “Soare pătrat”, Ruby revine cu “Adevăr sau minciună”, o piesă de dragoste cu influenţe reggae. Single-ul vine însoţit de un videoclip alb-negru. O producţie Cat Music, videoclipul este regizat de Roman Burlaca şi este filmat în Taormina şi Castelmola (Sicilia) în timpul Summitului G7 din luna mai.

Ruby - Adevar sau minciuna“Sunt foarte bucuroasă că lansez încă o poveste frumoasă scrisă şi compusă de Papu şi Vlăduţ de la trupa Zero şi pusă atât de frumos în imagini de către Roman Burlacă şi George Secrieru. Din primele secunde în care am ascultat-o, am simţit că ‘Adevar sau minciuna’ este pentru mine şi că trebuie să o lansez în cel mai scurt timp. Filmările clipului au avut loc pe Isolă Bella şi au fost condimentate de fel şi fel de surprize. Printre altele, era să fim arestaţi eu şi întreaga echipă, pentru că actorul care a jucat în clip a avut o scenă în care trebuia să se arunce în mare. Lucru interzis pentru că apa era de maximum 50 centimetri în zona respectivă. Am negociat foarte mult libertatea noastră, iar situaţia respectivă a durat vreo două-trei ore. Sunt fericită şi recunoscătoare că sunt înconjurată de profesionişti care fac toate greutăţile să pară o joacă”, declară frumoasa artistă.

În plus, Ruby a făcut scuba diving pentru prima dată în viaţa ei şi s-a distrat copios: “nu mă aşteptam să fac pentru prima oară scuba diving, cu atât mai mult imediat după filmarea unui clip. A fost cu mult mai uşor şi mai plăcut decât mi-aş fi imaginat şi abia aştept să repet experienţa”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here