VIDEO Irina Rimeş are trei piese în trending pe YouTube

Irina Rimeş, una dintre cele mai apreciate artiste din România şi premiată pentru cel mai bun debut în 2016 a ajuns la o performata unică.

Irina RimesIrina este prima artistă în momentul de faţă din România care are trei piese ce apar în tendinţele Youtube în acelaşi timp. Este vorba despre “Cupidon” lansată în colaborare cu Guess Who, “Stai lângă mine”, o piesă lansată împreună cu trupa Vunk şi “My Favourite Mân”, cel mai recent single al artistei.

Cu o asemenea performanţă se poate spune că Irina Rimeş, artista care ne-a cucerit cu single-ul “Visele”, trilogia muzicală “Iubiri Secrete” şi “Ce s-a întâmplat cu noi”, va domina topurile muzicale.

Lansat sapatamana trecută, hit-ul “My Favourite Man” al cărui videoclip este filmat în Barcelona a strâns în doar câteva zile sute de mii de vizualizări şi a ajuns viral în mediul online.

În plus, artista s-a remarcat şi pe plan internaţional după ce a semnat un contract cu Universal Music Franţa şi a lansat piesa “Vivons Les”, interpretarea în limba franceză a single-ului “Visele”. Pe viitor, Irina pregăteşte două albume ce vor fi lansate pe teritoriile francofone.

De asemenea, Irina Rimeş s-a făcut remarcată si pe continentul asiatic, mai exact în Kazahstan, acolo unde a fost premiată la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here