RxA lansează EP-ul „Rebel”, actul ei de rebeliune artistică

RxA, o artistă independentă, ne încântă cu o viziune muzicală plină de autenticitate, prin lansarea primului său EP, „Rebel”, și prin care iese din umbră, alege să exprime actul ei de rebeliune artistică, să se lase descoperită, să afli cine este ea, de fapt.

EP-ul reprezinta insumarea drumului meu in muzica pana in momentul de fata. Am cantat alaturi de artisti cunoscuti (Andra, Inna, Tudor Chirila, Smiley). Am cantat pe scene mari si foarte mari. Am adunat experiente si am invatat din multe situatii, am obsevat si am inteles mecanisme. Dar acum, prin acest  EP, ies din umbra, aleg sa exprim actul meu de rebeliune artistica, sa ma exprim, sa ma las descoperita, sa afli cine sunt eu de fapt”, spune artista.

„Rebel” redă o muzică de stare, încărcată de senzualitate, împletind dinamic refrenele explozive cu energie dark. Fiecare piesă reprezintă un layer al personalității mele, încă o poveste, o experiența trăită sau o fantezie spusă prin intermediul versurilor, a muzicii, care te invită să îți construiești propriul mood, te incită la ați construi propria realitate sau propria portița de evadare din realitate.

„Mi-am propus ca prin acest live să îți ofer o experiență adevărată, reală, brută și lipsită de filtre, a muzicii și totodată energiei mele în muzică. Muzica pe care o compun este fără urmă de îndoială complexă, colorată, inedită, surprinzătoare, chiar bipolară prin alternarea energiei – jocul meu preferat în materie de sound”, declară RxA.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here