duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIRyme şi Pavel Petricenco au lansat videoclipul piesei „Inner trouble“

Ryme şi Pavel Petricenco au lansat videoclipul piesei „Inner trouble“

Un nou label muzical, Moys Records, îşi face apariţia pe piaţa muzicală din România cu un proiect fresh, semnat Ryme şi Pavel Petricenco.

Moys este acronimul sintagmei „Music of your soul“, iar acesta este mesajul pe care label-ul îşi doreşte să-l transmită publicului, prin intermediul unui sound nou, care să aducă în mainstream o viziune nonconformistă şi ce înglobează genurile funk, trap, rock şi indie.

Piesa „Inner trouble“, scrisă şi compusă de Ryme şi Pavel Petricenco, înglobează perfect stilurile hip hop şi rock, iar versurile spun povestea experienţelor proprii ale artiştilor în drumul lor către succes, în ciuda obstacolelor pe care oamenii din jur le pot aduce pe parcurs.

„Ideea este unică pe piaţa din România. Linkin Park, Gorillaz sau Limp Bizkit sunt doar câteva dintre numele sonore ce deja aplică cu brio această îmbinare pe piaţa internaţională“, a spus Pavel Petricenco.

Videoclipul piesei „Inner trouble“, regizat de Silviu Mindroc, prezintă într-o viziune nonconformistă şi rebelă, plină de energie şi dinamism, lupta dintre sexe, care uneori poate conduce la singurătate.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.