Aliona Munteanu şi Alex Mușat fac parte din band-ul show-ului „Uite cine dansează“

Mai sunt doar câteva zile până vom începe fiecare săptămână în pași de dans, la „Uite cine dansează“. 12 perechi vor intra în competiție, începând de luni, 6 martie, de la ora 20.30, și le vor prezenta românilor stiluri de dans inedite și un spectacol grandios.

Aliona Munteanu

Pentru coregrafiile spectaculoase pregătite de concurenți este nevoie de muzică, iar band-ul emisiunii pune foarte multă pasiune în acest proiect și repetă zilnic piesele pe care le va cânta în prima ediție live a show-ului.

Band-ul este format din 15 instrumentiști, unii dintre cei mai buni din România, iar casa de producție Kult-Production este locul în care se orchestrează, se scriu partiturile și se fac pregătiri de pre-producție, pentru ca spectacolul de luni să fie extraordinar și să-i bucure pe telespectatori. Formula este de Big Band, cu șase suflători, percuție, tobe, pian, chitară, synths și trei vocaliști.

Printre muzicienii invitați de Paul Ilea să se alăture trupei în primul sezon „Uite cine dansează“ se află și patru foști concurenți „Vocea României“, artiști în care Paul crede foarte mult și pe care este bucuros să îi aibă alături. Aliona Munteanu, concurentă „Vocea României“ în sezonul patru, în echipa Smiley, Claudiu Rusu, concurent tot în sezonul patru, în echipele Smiley și Moga, Ioana Hrișcă, concurentă în sezonul șase al competiției vocilor, în echipa Tudor, și Alex Mușat, finalist în sezonul șase „Vocea României“, în echipa Smiley.

„Marele challenge pentru noi, spre deosebire de ‘Vocea României’, este să reușim să cântăm atât de bine, încât să nu încurcăm dansatorii. O să fie niște momente excelente, toți cei din band așteaptă cu nerăbdare să înceapă show-ul”, a spus Paul Ilea, producător muzical „Uite cine dansează“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here