Sarah JSun a lansat un selfie video pentru piesa „Your love“

Sarah JSun lansează noul său single, “Your love”, alături de producătorul muzical Alexander Shiva. Continuând rețeta single-ului precedent, “My place”, care s-a bucurat de succes în Turcia, fiind nr. 1 în topurile mai multor radiouri și acumulând peste 2.000.000 de vizualizări, Sarah și Alexander aduc un sound fresh, de vară cu care doresc să ajungă la sufletele ascultătorilor.

Sarah JSun feat. Alexander Shiva - Your Love COVER

“Am lucrat cu mult drag la această piesă și am încercat să creem o stare de bine și un mesaj frumos. De la prima ascultare a instrumentalului m-am îndrăgostit de această melodie iar versurile și liniile melodice au venit de la sine. Sper ca și cei care ascultă acest nou single să simtă energia frumoasă de care dispune”, a spus Sarah.

Piesa “Your Love” beneficiază și de un selfie video pe care Sarah l-a realizat. Sarah s-a filmat astfel în diferite locații din România, dorind să arate urmăritorilor ei din afara țării că sunt multe locuri frumoase în România.

“Am vrut prin acest video să-i invit pe toți urmăritorii mei într-o călătorie cu mine, în locurile unde mă relaxez și mă simt bine, pentru a vedea o frântură din viața mea și din ceea ce sunt eu. De asemenea, am încercat să ilustrez povestea piesei și să îi provoc pe ascultatori să se întrebe pe ei înșiși “Where is your love?” și să se gândească pentru o secundă la ceea ce este de fapt important în viața lor”, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here