Antonia şi Iulian Moga te învață cum să faci fotografii și clipuri reușite

Fanii brandului Lipton Ice Tea s-au putut bucura de o experiență unică alături de Antonia, Iulian Moga și Gabriel Hennessey. 15 câștigători de pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea, care au răspuns challenge-ului lansat de brand și au refacut diferite secvențe din spotul Lipton – Mi-e vară, au putut afla de la cele 3 vedete tips & tricks pentru filmarea unui spot și a unui videoclip, dar și pentru o ședință foto reușită.

Iulian Moga, Antonia, Gabriel Hennessey

Despre realizarea unui material video de succes, Iulian Moga a povestit: „Trebuie să selectezi întotdeauna ideile în care crezi și să le modelezi după propria viziune. De exemplu, pentru mine este deja al doilea an în care colaborez cu Lipton Ice Tea pentru filmarea spot-ului comercial și întotdeauna am ales alături de echipa Lipton cele mai potrivite locații și modalități de a exprima energia brandului. O zi de filmare cu Lipton te duce cu gândul la vacanță”.

Gabriel Hennessey a fost alături de fanii brandului și le-a povestit ce înseamnă o ședința foto profesionistă. „Este important pentru model să se simtă cât mai comod când lucrează cu tine și să aibă încredere în abilitățile tale. Atât timp cât modelul știe că va arăta bine în fotografiile tale, ele se vor ridica la nivelul așteptărilor”, spune Gabriel.

Antonia a vorbit din perspectiva artistului care colaborează atât în realizarea unui videoclip, a unui spot TV, cât și a unei ședințe foto profesioniste. Despre filmarea spotului Lipton din această vară, Antonia a declarat: „Am băut mult Lipton și ne-am distrat. Îmi place să lucrez cu Iulian. El poate părea strict câteodată, însă rezultatul final este mereu unul de calitate”. Despre ședintele foto alături de Gabriel, Antonia spune: „M-am simțit întotdeauna cea mai frumoasă când am lucrat cu Gabriel. Se vede că își face job-ul cu pasiune și că este într-adevar un profesionist, ceea ce îți oferă încredere”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here