Serena a lansat videoclipul melodiei „Fantasia“

Are 20 de ani şi a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu un an atunci când a fost invitată să cânte live, aşa cum obişnuia să cânte la ea “în sufragerie”, în emisiunea “Morning Zu” prezentată de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Astăzi, îşi lansează primul ei single “Fantasia”, o piesă produsă în studiourile Lanoy Production.

Serena - FantasiaSerena, pe numele ei real Diana Şerban, spune că unica ei pasiune este muzica, căruia îi dedică cea mai mare parte din timpul ei.

“Am dat startul acestui vis prin a pune cover-uri ale pieselor dragi mie pe Facebook şi pe YouTube. Prin prisma oamenilor care mă îndrăgesc şi care voiau să ies din anonimat am ajuns să cânt live în studioul Radio Zu. Am trăit momente şi sentimente care nu pot fi explicate în cuvinte. Mă pot considera o persoană mai mult decât norocoasă, ţinând cont că am ajuns în studiourile Lanoy unde mă simt ca într-o familie, locul unde întâlnesti persoane speciale, care au acelaşi vis”, povesteşte Serena, care este impresariată şi manageriată de Florin Nedelcu (Live Artist).

“Fantasia” este o piesă în limba spaniolă care îmbrătisează puternic dragostea şi fantezia, iar videoclipul regizat de Alin Surdu completează perfect starea pe care o transmit atât linia melodică, cât şi versurile.

“Cu ajutorul şi creativitatea lui F. Charm am dat naştere piesei “Fantasia”, un proiect extraordinar care a prins şi mai multă culoare după terminarea videoclipului. Din fericire, totul a fost exact aşa cum ne-am propus. Punctele forte au fost vremea şi oamenii care emanau pură energie, răbdare şi profesionalism”, a adăugat Serena.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here