Shift a lansat videoclipul melodiei „Minciuna“

După ce a colaborat cu artişti precum What’s UP, Connect-R, Ruby, Andra, şi a lansat anul trecut primul album, “Adevărul”, Shift a revenit cu o noua piesă însoţită de videoclip, “Minciuna”. Single-ul se regăseşte pe următorul material discografic al artistului şi este primul lansat din seria ce urmează.

Shift Minciuna“”Minciuna” este primul single de pe cel de-al doilea album al meu, material ce-i poartă numele. Până în vară, vom lansa tot albumul. Pentru mine, acest material e ca o stare prin care trebuie să treci, de la cap la coadă, ca să-i prinzi filmul”, a declarat Shift.

Muzica este compusă de Shift, Super ED, RunnnixIsFuture, Andrei Iorga şi Breana Marin, textul este scris de către artist şi Super ED, iar piesa este produsă de Midiots Production. Videoclipul, regizat de Shinijikun, subliniază în imagini povestea unei relaţii bazate pe miniciuni şi amăgire.

Compozitor şi producător de succes, Shift şi-a început drumul către topurile muzicale, în 2013, prin single-ul “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlisturile de radio, TV şi club. Au urmat hituri precum “După ani şi ani” (feat. Vizi Imre), “Lejer”, “Rupem boxele (feat. Andreea Bănică), “Avioane de hârtie” (feat. Andra), “Norocos” (feat. What’s Up şi Connect-R), “Urcă şi coboară” (feat. Ruby). După numeroase colaborări de top, Shift lansează albumul “Adevărul”, material discografic la care a lucrat timp de doi ani şi a produs în total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezintă un mix între underground şi pop.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here