Trupa floWmo a lansat videoclipul melodiei „Eyes don’t lie“

După single-ul de debut „My Beat”, care a stârnit reacţii în industrie înainte de lansare şi a primit un feedback foarte pozitiv din partea publicului, cei doi artişti flowmo revin cu o piesă fresh, „Eyes Don’t Lie”, o co-producţie Roton Music şi DeMoga Music.

FlowMo

Ochii unei persoane îţi transmit adevărul sau de fapt te păcălesc? Piesa şi videoclipul „Eyes Don’t Lie” ne arată că poate exista un twist al expresiei „ochii nu mint”.

„Piesa vorbeşte despre momentul în care descoperim o altă versiune a persoanei pe care o iubim, o parte ascunsă atât de mult timp, încât ne mirăm cum de nu am decodat-o, cum de nimic nu a dat de gol adevărata faţă a persoanei din faţa noastră. Se întâmplă des asta, mai ales atunci când te îndrăgosteşti orbeşte. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului şi că ne putem da seama de multe privind un om în ochi. Dar ce te faci atunci când până şi ochii se pricep la minciună şi îţi dai seama doar atunci când este prea târziu? „Eyes Don’t Lie” pune povestea asta pe note muzicale şi descrie sentimentul dulce-amărui pe care îl ai atunci când iubeşti o persoană toxică”, a declarat flowMo.

„Eyes Don’t Lie” are sound-ul floWmo-o combinaţie de pop, dance, minimal pop, retro, acustic, care te cucereşte din prima ascultare. Dropul piesei are o notă copilăroasă şi nebună, care concluzionează perfect starea pe care ţi-o dă o astfel de poveste de iubire-te înnebuneşte, dar îţi place. Videoclipul, regizat de SAN, exprimă în imagini boeme personajul dual despre care vorbeşte „Eyes Don’t Lie”.

Proiectul floWmo este format din doi artişti, producători şi compozitori români de succes, care au produs şi compus piese number one şi top 10 în clasamentele radiourilor de la noi din tară. Cei doi artişti floWmo au şi experienţă internaţională, au avut sesiuni în SUA, Londra şi Suedia, lucrând cu songwriteri care au compus pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls. Artiştii lucrează la primul album, care va include atât single-ul de debut, cât şi cel mai nou single-„Eyes Don’t Lie”.

Începând de astăzi, piesa „Eyes Don’t Lie” poate fi ascultată pe toate platformele digitale de streaming audio.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here