Simona Nae a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Mă îndrăgostesc“

Simona Nae revine cu single-ul și videoclipul „Mă îndrăgostesc“, o poveste despre dragoste fără limite și reciprocitate. Piesa este scrisă de artistă și produsă de Cătălin Dogaru.

simona nae ma indragostesc videoclip

„Am scris această melodie pentru toți îndrăgostiții. Mi-am dorit să aduc aminte tuturor oamenilor că iubirea poate fi nemărginită. Aud prea des în ziua de astăzi că nu mai există iubire adevărată. Ba da. Dacă a existat cândva, există și acum. Nu are cum să dispară. Ea există și este acolo în inimile noastre. Trebuie doar să-i dăm voie să se exprime. Mulți își rețin iubirea, o țin încătușată de parcă ar fi un lucru rău să iubești. Iubirea, oricum ar fi ea, este cel mai frumos sentiment de pe Pământ. Ea ne aduce împreună. Eu cred cu tărie în dragostea adevărată, în acea dragoste care ține până la adânci bătrâneți, în acea dragoste care te face să te îndrăgostești zi de zi de aceeași persoană și să o iubești cu fiecare zi mai mult“, a spus Simona Nae.

Videoclipul este regizat și produs de Adi Pădurețu. Povestea clipului se concentrează pe dragostea cuplurilor de toate vârstele și modul în care aceasta evoluează pe parcursul anilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here