Smiley a lansat jocul online „Domnu’ Smiley, sari un pic“

În anul aniversar al carierei sale solo, în cadrul proiectului #Smiley10, Smiley şi Hahaha Production invită toţi pasionaţii mai mici sau mai mari de jocuri online la o experienţă amuzantă şi premiată, “Domnu’ Smiley, sari un pic!”.

Jocul cu Smiley

Smiley este personaj principal în jocul pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic” care se poate juca online pe smiley.ro. Miza este distracţia, însă şi premii din partea artistului.

Miza primului nivel al jocului este importantă atât pentru personajul Smiley care trebuie să ajungă cât mai repede la concertul lui aniversar unde îl aşteaptă mii de oameni, să sărbătorească prin muzică 10 ani de carieră solo, cât şi pentru jucător care dacă are cele mai mari punctaje poate primi ca premiu două bilete cu acces backstage la concert, una dintre invitaţiile duble la concertul din 1 iunie sau pachete de produse din colecţia oficială Smiley a magazinului online Ha Store.

Personajul Domnu’ Smiley îşi începe drumul spre concert din pădure, trece prin câmpie, ajunge în Bucureşti, străbate bulevarde şi ajunge în zona de concert unde îl aşteaptă publicul, covorul roşu şi scena.

Pe drum însă are de trecut cu ajutorul jucătorului mai multe obstacole: să sară peste gropi, să ocolească florile de plastic care-l îmbătrânesc, să evite fetele care-i ies în cale şi de care se poate îndrăgosti încetinindu-i paşii, să evite paparazzi. Pe acelaşi drum însă sunt şi puncte de recompesa pe care Domnu’ Smiley trebuie să le atingă: întâlniri cu “oamenii lui Smiley”, o cutie a Pandorei, un buletin pierdut şi regăsit, un cal verde şi alte elemente cu care creatorii mai pot upgrada jocul în următoarele zile de la lansare.

Jucătorii care vor fi clasaţi pe primele locuri la punctajul obţinut la joc de la lansarea lui şi până la data de 28 mai vor putea primi premii constând în acces în backstage, bilete la concertul din 1 iunie, autografe de la Smiley sau produse Ha Store. Detaliile despre joc, regulamentul concursului şi termenii şi condiţiile se pot găsi pe smiley.ro/joc.

În dezvoltarea şi realizarea jocului au fost impicatele echipele celor de la vagabondLABS, T-Me Studios şi Hahaha Production împreună cu Nicola Gabriel Robert şi Cristina Maul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here