Smiley este numărul 1 în Media Forest Summer Chart 2017

Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, reușește să cucerească topurile cu fiecare piesă pe care o compune. „De unde vii la ora asta?”, cel de-al doilea single al proiectului aniversar #Smiley10, a devenit numărul 1 în Media Forest Summer Chart 2017, cu peste 3.500 de play-uri la radio. Mai mult decât atât, piesa a fost ascultată de 3,4 milioane de persoane doar la radio.

smiley de unde vii la ora asta media forest

Pe YouTube, „De unde vii la ora asta?” a avut peste 1 milion de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare și a devenit cel mai urmărit videoclip din acest an al lui Smiley, cu peste 45 de milioane de vizualizări adunate în cinci luni.

Smiley este prezent în topul Media Forest Summer Chart 2017 cu încă patru piese: „În stație la Lizeanu” (feat. Damian Draghici & Brothers) – locul 11, „Îndrăgostit (Deși n-am vrut)” – locul 32, „Să-mi fie vară” – locul 38 și „Oarecare” – locul 56.

„Cea mai mare satisfacție pentru un artist este să fie difuzat și ascultat la radio, dar și vizualizat pe YouTube. Cand am primit acest top, am fost foarte bucuros. Am fost mândru de echipa mea și recunoscător față de toți oamenii care ne ascultă pe noi, artiștii, la fiecare lansare. Este un an plin pentru mine și le mulțumesc celor care ne ascultă și ne sunt alături în toate proiectele”, a spus Smiley, artistul care va avea ca punct culminant al proiectului aniversar lansarea unui nou album, al patrulea din cariera solo.

Smiley ocupă în prezent și locul 1 în Trending pe YouTube, cu single-ul „Ce mă fac cu tine de azi?” (feat. Guess Who), lansat pe 10 septembrie. Aceasta este a șaptea piesă din proiectul aniversar #Smiley10, iar videoclipul ei a depășit 4 milioane de vizualizări pe YouTube la o săptămână de la lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here