Sonny Flame a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „În sufletul gol“

Cunoscut publicului mai ales datorită hitului internaţional „Havana lover“, interpretat alături de Morris, dar şi a pieselor „Jump up“ şi „Sale el sol“, Sonny Flame lansează un nou videoclip, realizat pentru melodia „În sufletul gol“.

sonny flame videoclip in sufletul gol

Într-un decor idilic, chiar în vârful munţilor Făgăraş, clipul s-a filmat la minus 20 de grade Celsius, la Hotelul de Gheaţă din Bâlea Lac, unde Sonny Flame şi frumoasa protagonistă Alina Scarlat, împreună cu echipa de filmare, au învins vremea neprietenoasă timp de trei zile pentru a finaliza filmările.

Cu regia semnată de Claudiu Stan şi Richard Stan, clipul ilustrează momentele dificile prin care trece personajul principal în urma despărţirii de iubita lui, fiind urmărit obsesiv de imaginea ei, care apare şi dispare din mintea lui precum Fata Morgana.

„Piesa este o poveste inspirată din realitatea de la noi, care prezintă situaţia frecventă de a te refugia în alcool, în urma unei despărţiri. Am ales să filmez videoclipul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, pentru că era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului ‘În sufletul gol’. Melodia este produsă de Boier Bibescu şi Don Baxter, în colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentaţi compozitori cu care am lucrat“, a spus Sonny Flame.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here