Voltaj lansează EP-ul unicat „Kori Gent“. Află cum poţi intra în posesia lui!

Odată cu lansarea single-ului „Kori Gent“, cântecul-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relaţie de iubire, trupa Voltaj a pregătit şi un EP unicat ce conţine 9 versiuni ale piesei „Kori Gent“ şi care va fi câştigat pe baza unui concurs desfăşurat pe pagina de Facebook a trupei.

voltaj concurs ep kori gent

Participanţii trebuie să răspundă în cel mai creativ mod la întrebarea „Unde este Kori Lady?“, pe pagina de Facebook a trupei, alături de hashtag-ul #UndeEsteKoriLady.

Câştigătorul va fi anunţat pe 13 februarie 2016, iar premiul va fi acordat pe 14 februarie, în cadrul concertului pe care Voltaj îl susţine în parcul IOR din Bucureşti.

Videoclipul „Kori Gent“ este regizat de Spike şi integrează în lumea reală un personaj animat, o metafora la timpul pe care-l petrecem tot mai mult în lumea virtuală, în detrimentul comunicării autentice.

În videoclip, Kori Gent, personajul principal al clipului, îşi caută jumătatea, pe Kori Lady, şi ajunge la fiecare dintre membrii trupei Voltaj, sperând să-i dea indicii care să-l ajute să o gasească.

Single-ul „Kori Gent“ este compus de membrii trupei şi orchestrat de George Hora.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here