Sophia a lansat un lyric video pentru piesa „Ziduri“

Nonconformista Sophia dovedește încă o dată că este una dintre cele mai creative artiste din România. La nici o lună de când a fost desemnată la Celebrity Awards “vedeta cu cel mai spectaculos look din România”, Sophia lansează o nouă piesă, de această dată în limba română. Este vorba de o compoziție a talentatului Shift, “Ziduri”, pentru care artista a realizat o ședință foto spectaculoasă.

Sophia Ziduri 2

Din dorința de a comunica faptul că oamenii sunt prizonierii propriilor temeri și se lovesc de propriile idei preconcepute, Sophia apare cu chipul acoperit de tencuială albă, ca un zid, îmbrățișată de mâini negre care simbolizează proprile angoase, bariere și neputințe ale sufletului. Una dintre acestea ajunge însă să o sugrume, accentuând senzația de anxietate.

„Fiecare mână poate simboliza câte o frică, un eșec, o experiență tristă, durere, amărăciune, delir, pierderea omului drag, o temere și un stop pentru a merge mai departe și care te transformă într-un suflet nefericit. Mâna care ajunge însă la suflet este cea care reușește să spargă zidul, e a celui care dorește cu adevărat accesul la sufletul său autentic”, a spus Sophia.

Prin intermediul versurilor, artista subliniază faptul că noi suntem responsabili pentru piedicile de comunicare și pentru faptul că nu ajungem să fim cu adevărat deschiși în relațiile cu ceilalți. Aceste bariere, la fel ca orice zid, pot fi ușor dărâmate, dacă am avea cu adevărat aceasta dorință.

„Dacă reușim să spargem aceste ziduri, ajungem la autenticitatea sufletului. În momentul în care ajungi să fii tu însuți într-o relație, poți construi ceva frumos, dar numai dacă reușești să spargi zidurile”, a adăugat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here