Divorţul dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony a fost finalizat

Divorţul dintre cântăreţii Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care s-au despărţit în urmă cu aproape trei ani, a fost finalizat luni, la Tribunalul Superior din Los Angeles.

Marc Anthony si Jennifer LopezJennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 45 de ani, vor împărţi custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de şapte ani. Totodată, copiii vor putea să petreacă şapte zile pe lună alături de tatăl lor în reşedinţa acestuia, informează people.com.

Documentul depus la tribunal oferă, totodată, detalii despre modul în care copiii cuplului îşi vor petrece vacanţele şcolare, zilele de naştere şi sărbătorile legale, inclusiv vacanţele de Crăciun, Ziua Recunoştinţei şi Halloween. Foştii soţi au semnat, de asemenea, un acord prin care se obligă să îi protejeze pe copii de paparazzi şi că se vor asigura că Max şi Emme “nu vor fi expuşi în faţa unei publicităţi nedorite”.

Lopez şi Anthony s-au căsătorit în 2004 în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în reşedinţa pe care cântăreaţa o deţine în Beverly Hills.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here