Sore a lansat videoclipul melodiei „O să uit”

Sore a lansat piesa, “O să uit”, cea mai profundă declaraţie de dragoste făcută iubitului ei, Mircea.

Sore“Am scris-o extrem de repede, într-o oră era gata. A fost genul de piesă care s-a scris de la sine, totul s-a legat uşor şi natural. Inspiraţia pentru această piesă îmi sunt Erin şi Mircea, pentru că fără ei, eu mi-aş uita şi numele. Asta este de fapt, definiţia iubirii adevărate, necondiţionate”, povesteşte Sore.

Fanii artistei sunt invitaţi la dans, pentru că iubirea nu se cântă doar în balade, după cum spune chiar Sore. “Nu am vrut să o duc într-o zonă melancolică ca şi sound, tocmai de aceea piesa sună ca o celebrare, e un sound optimist”.

“O să-mi uit şi numele dacă nu mă strigi” este refrenul piesei scrise şi compuse de Sore în studiourile Hahaha Production şi lansată de MediaPro Music, muzica fiind semnată de Sore, Şerban Cazan şi Vladimir Coman Popescu. Videoclipul este unul de imagine, filmat în Cheile Dobrogei, unde Sore este îmbrăcată într-o rochie avangardistă şi cântă lângă o turmă de oi. Regizorul este Ionuţ Trandafir, cel cu care artista a colaborat şi pentru clipul pieselor “Dintr-o mie de femei”, “Sărută-mă şi taci” şi “Toate fetele” .

“O să uit” este cel de-al patrulea single lansat anul acesta în care femeia are rolul principal. Primele două piese, Dintr-o mie de femei sau Săruta-mă şi taci, adună deja peste 6 milioane de vizualizări pe youtube. Artista a iniţiat şi o serie de interviuri inspirationale cu “Fete rebele”, disponibile pe propriul canal online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here