Nadiris a lansat, alături de DOMG, videoclipul piesei „Alinare“

La un an de la debutul în muzică, Nadiris revine cu o nouă piesă plină de emoție, „Alinare“. Versurile piesei, pe care Nadiris şi-a lăsat amprenta, au fost scrise în colaborare cu băieții de la DOMG.

„Iubirea este întotdeauna răspunsul. Acesta este mesajul care îmi doresc să ajungă la cât mai mulți dintre voi. Iubirea este acel sentiment complex, care nu poate fi definit în câteva cuvinte. Noi oamenii, suntem diferiți, de aceea fiecare persoană iubește diferit și își arată iubirea într-un mod diferit. Iubirea ne face să devenim mai buni, mai permisivi, mai loiali. Iubirea reprezintă înțelegere, respect, sacrificiu și mai presus de toate să poți fi capabil să pui binele persoanei de lângă tine înaintea binelui tău, iar din două suflete să deveniți unul singur. Omul de lângă tine îți poate fi alinare în momentele grele din viața ta“, a mărturisit emoționată solista.

„Piesa aceasta o avem în studio de ceva vreme. Eram în căutarea unei voci care să se potrivească și iată că a apărut. Ne bucurăm de colaborarea cu Nadiris pe această piesă și cu siguranță vor mai fi și altele. Sperăm să vă placă piesa noastră și clipul realizat de Daniel Libeg, căruia îi mulțumim pe această cale“, au spus baieții de la DOMG .

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here