Sore a lansat videoclipul piesei „Ultima lacrimă“

Sore lansează „Ultima lacrimă“, o piesă manifest, prima dintr-o serie dedicată femeilor, în care mesajul artistei vorbește despre curaj, asumare și ambiție.

sore ultima lacrima video

Sore a interpretat în premieră piesa „Ultima lacrimă“ la Media Music Awards 2017, iar lansarea videoclipului este un moment cu atât mai important cu cât scenariul și regia poartă semnătura artistei.

Este pentru prima dată când Sore se află în această postură și explică motivul pentru care a decis să fie regizorul clipului, spunând că este o persoană implicată 100% în proiectele sale: „Sunt genul de om curios, dornic de experiențe noi, așă că am avut această idee în care îmi doream un clip simplu, cât mai curat, care să exprime faptul că urmează un nou început artistic, un moment asumat, gândit și simțit de mai mult timp“.

Sore crede despre „Ultima lacrimă“ că este o piesă cu versuri puternice, un apel la curaj și acceptare, care se ramifică în orice situație de viață: „Important este mesajul piesei, care se poate aplica în orice context, pentru că vorbește despre puterea de a lua decizii și de a acționa spre binele tău. Nu este o piesă despre dezamăgirea în dragoste, așa cum s-ar putea crede la o primă audiție. Știu că muzica se așează întotdeauna mai bine pe armoniile dragostei, însă îmi doresc ca din ‘Ultima lacrimă’ să răsune îndemnul de asumare și de încredere în propria persoană“.

„Ultima lacrimă“ este o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production și este compusă de Șerban Cazan, Vlad Popescu și Florin Boka, pe muzica lui Sore, Smiley, Vlad Popescu, Șerban Cazan și Florin Boka. Versurile poartă semnătura lui Sore, Smiley și Vlad Popescu, iar creditele pentru producția videoclipului revin echipei Zoom pe Idei: Alexandru Biță, George Sanda și Adrian Miu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here