Cristina Vasiu a lansat, alături de J. Yolo, videoclipul piesei „Să te iubesc un pic“

La mai bine de patru ani de când au lansat „Feel ya“, Cristina Vasiu și J. Yolo colaborează din nou, de această dată pentru piesa „Să te iubesc un pic“.

cristina vasiu sa te iubesc un pic

Noul single al Cristinei Vasiu vorbește despre sentimentele pe care le au doi îndrăgostiți care își trimit semnale de iubire, însă nu au curajul de a da ochi în ochi.

Piesa „Să te iubesc un pic“ a fost compusă și produsă în studioul Full Boss Music, de muzică s-a ocupat J. Yolo, masterul a fost realizat de Bunicu Magic, iar versurile au fost scrise de J. Yolo și Irina Rimeș. Filmările clipului au avut loc în două locații diferite din Chișinău, au durat 24 de ore și poartă semnătura BR Film.

„J. Yolo este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai talentați artiști și producători din România. Mă bucur foarte mult că am ales să lucrez cu el pentru acest single. «Să te iubesc un pic» este o piesă la care țin foarte mult. Este un single în care cei doi protagoniști nu trăiesc o poveste reală de iubire, dar își doresc foarte mult să fie împreună“, a spus Cristina Vasiu.

„A fost o plăcere să lucrez din nou cu Cristina Vasiu și să creez această piesă pentru ea. Vocea ei pur și simplu curge ca mierea pe instrumentalul produs de mine“, a completat J. Yolo.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here