Speak a lansat melodia „Căutător de fericire“, o colaborare inedită cu Pavel Bartoș

După ce ne-a înveselit cu piesele „Beat dimineața“ și „E bine rău“, Speak nu se dezice și continuă pe aceeași linie optimistă, lansând o nouă melodie, „Căutător de fericire“, care este o colaborare inedită cu Pavel Bartoș.

speak melodia cautator de fericire

Piesa pe care Speak abia ce a lansat-o iese în evidență prin profunzimea și sinceritatea mesajului și nu numai. „’Căutător de fericire’ este, fără îndoială, piesa care mă reprezintă cel mai bine ca om și ca artist, iar mesajul este unul sincer: sunt un om simplu, cu planuri mărețe, care nu se lasă doborât de niciun obstacol și care poartă toate luptele cu zâmbetul de buze“, a afirmat Speak.

O altă noutate cu care vine Speak de această dată este inedita colaborare cu actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș, acesta fiind vocea din prologul și epilogul piesei. „Mi-am dorit ca această piesă să așeze un zâmbet pe buzele tuturor celor care o ascultă, iar faptul că am colaborat cu Pavel Bartoș m-a ajutat foarte mult în acest demers. Îi sunt extrem de recunoscător că a acceptat invitația noastră“, a încheiat Speak.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here