FOTO Andra a filmat videoclipul melodiei „Atâta timp cât mă iubeşti“

Andra a filmat miercurea trecută un nou videoclip, realizat pentru melodia „Atâta timp cât mă iubeşti“, interpretată alături de Marius Moga și lansat în urmă cu două săptămâni de casa de discuti MediaPro Music.

Andra - photo Bogdan Moldovan

Clipul, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în cinci locații: într-o casă din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie și, în final, la clubul Fabrica. “Eu și Iulian colaborăm deja de multă vreme, îmi este ca un frate, mi-e foarte ușor să lucrez cu el și să-i ascult sfaturile”, a spus Andra.

Povestea clipului este văzută prin ochii iubitului și surprinde momente dintr-o zi specială, ziua ei de naștere: Andra se trezește, se pregătește pentru o nouă zi, apoi primește cadou o mașină, la salonul de înfrumusețare se întâlnește cu doua prietene, Adela Popescu și Andreea Bănică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort și șampanie, ca ziua să se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alături de prieteni. “Mi-am dorit ca acest videoclip să fie mai personal, să fiu mai aproape de fani și aceștia să vadă și o altă parte a mea”, a explicat Andra.

Printre vedetele care i-au fost alături la filmarea clipului se numără Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin și Mihai de la Akcent, Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy și Miky, fosta solistă de la K-Pital. “Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede! În plus, petrecerea de la final, cu prietenii și colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseala. Ne-am distrat de minune”, a mai spus Andra.

Andra a purtat trei ținute, marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizata de Sorin Stratulat, iar de make-up a fost responsabil Alexandru Abagiu. Muzica este semnată de Fely Donose, fostă participantă la „Vocea României“, împreună cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea şi Gabriel Mihai Istrati.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here