Speak a lansat videoclipul melodiei „Din întâmplare“

Paradoxal sau nu, cele mai frumoase lucruri pe care le trăim, cu precădere dragostea, apar „Din întâmplare“ și avem nevoie de adrenalina și gustul bittersweet al neprevăzutului… sau, cel puțin, acesta este mesajul pe care vrea să ni-l transmită Speak în cel mai nou single al său.

speak adelina pestritu videoclip din intamplare

„În viața mea lucrurile cu adevărat importante nu au venit programate. Din întâmplare am ajuns să fac muzică, să întâlnesc atâția oameni minunați, să găsesc iubirea adevărată (poate cel mai greu lucru de atins). Fiecare dintre noi are parte de astfel de întâmplări, trebuie însă să ne lăsăm uneori duși de val și să ne asumăm un risc. E mai bine să regreți ce ai făcut, decât să regreți ceva ce ai fi putut face, dar n-ai făcut. Ăsta e motivul pentru care am scris piesa ‘Din întâmplare’. E o piesă simplă, sinceră, dedicată celor care iubesc, au iubit sau își doresc să iubească”, a spus Speak.

Melodia a fost compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production de artist împreună cu Vlad Popescu, Marius Pop, Alexandru Racoviță și Theea Miculescu.

Speak a filmat și un material video pentru piesa „Din întâmplare”, care surprinde momente și întâmplări frumoase din vacanța artistului în Statele Unite. Pe principiul „viața bate filmul”, protagoniștii clipului sunt chiar Speak și Adelina Pestriţu, iubita sa.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here