Ianna Novac a dezvăluit care este dieta care o ajută să se menţină în formă

Vacanţa de anul acesta i-a adus Iannei Novac clipe minunate petrecute alături de familie şi prieteni, ajutând-o să-şi încarce bateriile pentru un an întreg. S-a plimbat, s-a bucurat de momente de linişte şi relaxare şi s-a răsfăţat cu toate bunătăţile pe care le evită în cursul anului, însă acum a venit momentul să revină la programul ei obişnuit.

dieta ianna novac 2

Proaspăt întoarsă din Irlanda, unde a petrecut mai bine de o lună, soprana pop-opera a intrat într-un adevărat “cantonament” pentru a fi în formă pentru toamna ce se anunţă foarte încărcată.

“În cursul anului am un regim de viaţă foarte echilibrat, dar acum, în concediu, m-am răsfăţat puţin şi se simte. De când m-am întors acasă, am revenit la ‘programul’ meu obişnuit, care m-a ajutat să mă menţin în formă de 15 ani”, a spus Ianna Novac.

De mai bine de 15 ani, Ianna Novac îşi păstrează greutatea aproape neschimbată. Secretul? O dietă echilibrată, bazată pe multe fructe şi legume, peşte, din care lipsesc complet băuturile carbogazoase, pe care frumoasa soprană le-a înlocuit cu ceaiuri.

“Este un regim de viaţă sănătos şi deloc greu de ţinut, care îmi menţine greutatea la aceleaşi kilograme de 15 ani. Dimineaţa mănânc un ou fiert cu legume proaspete sau lapte cu cereale integrale şi beau o cafea, pentru tonus. După două ore, mănânc o banană sau îmi fac un fresh de portocale. După alte două ore, iau prânzul format din peşte la cuptor cu salată proaspătă sau carne la cuptor cu legume. Apoi, după alte două ore, beau tradiţionalul ceai negru cu bergamotă, pentru energie şi stare de bine, alături de câţiva biscuiţi integrali Cina este la fel o masă sănătoasă, dar mai uşoară, adică o salată mai complexă. Pe parcursul întregii zile beau foarte multă apă şi seara un ceai de muşeţel, este perfect pentru relaxare”, a mărturisit cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here