Delia Matache este o fată de ceară în animaţia „Mune: Gardianul Lunii“

Cu o carieră muzicală de invidiat, Delia Matache va putea fi admirată şi pe marile ecrane, din 11 septembrie, când îi va împrumuta vocea lui Glim, o gingaşă fetiţă de ceară şi totodată personajul principal feminin din spectaculoasa animaţie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Delia Matache„Îmi place foarte mult să dau viaţă personajelor din desenele animate, iar Mune este o poveste tare draguţă despre încrederea în sine, despre cât putem fi de puternici fără să ne dăm seama. O lume colorată şi frumoasă în care am acceptat să intru pentru că, într-un fel sau altul se aseamănă cu lumea mea. Sunt sigură că Glim o să fie primită cu braţele deschise de către publicul din România şi că o să aducă multe zâmbete la înaintare. Abia aştept premiera!”, declară Delia despre experienţa dublajului în cadrul animaţiei ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Vivace şi radiantă, Glim visează la aventuri epice şi uită că este făcută din ceară. Se va topi dacă se apropie prea mult de Soare şi va îngheţa în aerul rece al nopţii. Ca rezultat, îşi petrece tot timpul studiind astrologia, fizica şi legendele planetei. Însă când Soarele şi Luna dispar, Glim decide să intre în cea mai mare aventură alături de cei doi noi gardieni. Deşi nu căuta şi nu se aştepta, aceasta se va îndrăgosti de Mune.

 

Dacă rolurile principale din ,,Mune: Gardianul Lunii” îi aduc pe marile ecrane pe Dragoş Bucur şi Delia Matache, publicul va avea parte de o distribuţie pe măsură şi în cazul rolurilor secundare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here