luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIȘtefan Orfescu și Alexandra Ungureanu au lansat melodia „Refren despre noi“

Ștefan Orfescu și Alexandra Ungureanu au lansat melodia „Refren despre noi“

Ștefan Orfescu, solistul cunoscut pentru colaborările cu Claudia Pavel și trupa Avenue, lansează melodia „Refren despre noi“. Piesa este compusă chiar de Ștefan și reprezintă o colaborare cu Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu si Stefan Orfescu

„’Refren despre noi’ face parte de pe viitorul meu album și reprezintă, probabil, piesa care îi va da și numele. Mă bucur foarte mult că Alexandra a acceptat să colaborăm la această melodie și consider că vocea ei era singura care se potrivea pe felul în care am gândit piesa”, a spus Ștefan Orfescu.

„Ștefan mi-e un prieten foarte drag și mă bucur că am avut de multe ori ocazia să colaborăm artistic, fie în formulă de band, fie doar noi, voce și chitară. Era imposibil să nu se lege ceva și în momentul în care a început să lucreze pentru albumul lui. Dintre toate piesele, „Refren despre noi” este preferata mea. E o piesa cu o scriitură fină, misterioasă și intensă, și sunt convinsă că va ajunge ușor la inimile celor care asculta“, a încheiat Alexandra Ungureanu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.