Steve Ant si Liviu Teodorescu lansează single-ul „Mi Loca”

Artistul de origine greacă, Steve Ant, și Liviu Teodorescu prelungesc vara cu o melodie perfectă pentru petreceri si playlist-uri – „Mi Loca”.

Piesa reprezintă o premieră pentru Liviu Teodorescu, cântând pentru prima dată in limba spaniolă, alaturi de un intro în limba greacă de la Steve Ant.

„Mi Loca” este compusă de catre Steve Ant, Liviu Teodorescu, Boier Bibescu, Alexandra Stanciu si Gheorghe Alin.

„Mi Loca” reprezintă o explorare a emoțiilor și sentimentelor intense dintr-o relație pasională. Piesa aduce în prim-plan un amestec de sunete vibrante, versuri captivante și o energie debordantă. Vocile expresive ale celor doi artiști se contopesc într-o poveste muzicală ce transmite atitudine și forță.

Steve Ant este un artist grec in vârstă de 27 ani, care a cucerit juriul de la Românii au Talent 2022, unde a cântat în limba engleză, greacă și română.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here