„Suavemente”: primul single cu versuri în spaniolă, de la RUBY

RUBY este sexy, frumoasă și seducătoare în cel mai nou clip! „Suavemente” este o premieră în cariera artistei, fiind prima piesă cu versuri în spaniolă pe care RUBY o lansează.

Plină de sex-appeal și cu o atitudine ce îți taie respirația, RUBY te poartă pe un drum al feminității unde are grijă să flirteze „suavemente” cu camera și să demonstreze încă o dată că femeia este guvernată de Venus și că senzualitatea este un atuu ce nu trebuie ascuns.

„Piesa «Suavemente» face parte dintr-o serie de melodii pe care urmează să le lansez, cu tot cu videoclip, care nu vor fi în limba romană. Am emoții și sunt foarte încântată că nu am mai lansat piese în altă limbă, cam de pe la începuturile carierei mele. Sper că vă veți îndrăgosti de piesele astea la fel cum am făcut-o și eu când le-am ascultat pentru prima dată. Piesa este scrisă și compusă de bunul și vechiul meu prieten Shift Baby, Enri Demi și Iraida. Hai, băgați-vă și ascultați piesa… !”, spune RUBY.

Scrisă de Adelina Stanga și compusă de Gabriel Istrate, Demi Enri, Andrei Iorga și Adelina Stanga, „Suavemente” este o piesă ce are la bază seducția, iar clipul în regia lui Kobzon completează prin imagini și elemente asiatice mood-ul pasional al single-ului.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu Shift) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here