Tallina a lansat prima piesă din carieră, „Inimă, te vând“

Tallina, pe numele real Andreea Cătălina Tuca, lansează single-ul de debut „Inimă, te vând”, scris și compus de DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia) în studioul Mango Production.

tallina inima te vand

Versurile piesei vorbesc despre o relație încheiată prematur, în care unul dintre parteneri suferă și plătește pentru greșelile pe care crede că le-a făcut. Clipul regizat de Daniel Libeg vine în completarea mesajului single-ului și îi prezintă pe cei doi iubiți pe parcursul relației, dar și după încheierea acesteia.

„Abia așteptam să lansez «Inimă, te vând». Acesta este un pas nou în viața mea, ținând cont că este piesa mea de debut. Melodia, compusă și produsă de băieții de la DOMG, cărora le mulțumesc enorm, parcă este bucățică din sufletul meu. Am îndrăgit-o de la primele acorduri muzicale“, a spus artista.

„Tallina are o voce care transmite mult și ne bucurăm că am întâlnit-o! Cu siguranță vom lucra și la următoarele ei piese. Sperăm să vă cucerească cu sensibilitatea ei la fel cum ne-a cucerit pe noi“, au completat băietii de la DOMG.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here