Direcţia 5 revine la Sala Palatului. Mai este o luna până la concertul „Live în Bucureşti“

26 de ani de experienţă muzicală, sute de concerte, mii de fani care trăiesc prin versurile lor. Pe scurt: Direcţia 5. Una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România revine pe scena Sălii Palatului cu un concert plin de emoţie, care spune povestea magică a iubirii: „Live în Bucureşti“.

Directia 5 - Live in BucurestiConcertul susţinut de Direcţia 5 în Capitală va avea loc pe 15 noiembrie 2017, de la ora 20.00, şi se anunţă unul dintre cele mai grandioase show-uri pe care trupa îl va oferi publicului fidel. În cadrul evenimentului se vor auzi piese precum „O fată ca ea“, „Forever love“ şi „Te iubesc“, dar băieţii şi invitaţii lor speciali vor readuce pe scenă şi atmosfera muzicii hippie a anilor ’70.

„Asteptam cu nerăbdare să urcăm pe scena Sălii Palatului şi să ne reîntâlnim cu publicul nostru din Bucureşti. Le-am pregătit multe surprize celor care vor veni să ne asculte. Le promitem fanilor că vor avea parte de un show ce va dura cel puţin două ore şi le va rămâne în memorie toată viata“, a spus Marian Ionescu.

Biletele sunt disponibile pe directia5official.ro, eventim.ro, bilete.ro şi în reţelele Eventim şi Bilete.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here