Concertele anului 2018! David Garrett și Caro Emerald, la București!

Mai avem puțin și ajungem la finele alului 2017. Sperăm că deja ați făcut maratonul concertelor mari ce au avut loc în acest an și că vă pregătiți deja pentru cel de anul viitor. Și anul 2018 vine cu multe concerte promițătoare, demne de văzut.

Concerte 2018

După Kings of Leon și Evanescence la București, Sting și Depeche Mode la Cluj Napoca, 2017 a fost un an plin de momente de neuitat. Cum nici 2018 nu se lasă mai prejos, iată ce concerte vă recomandăm.

Primul concert are loc fix în prima lună a anului: ianuarie. Atunci vă puteți delecta cu vocea Alexandrei Ușurelu. Dacă îi îndrăgiți muzica, salvați data de 29 ianuarie, ora 20.00, la Teatrul Național.

Caro EmeraldPrimul concert al unui artist internațional are loc o lună mai târziu. Pe 28 februarie, Caro Emerald vă dă întâlnire la Sala Palatului. Artista olandeză de pop și jazz Caroline Esmeralda van der Leeuw a cunoscut notorietatea pe plan mondial odată cu hitul “A night like this”, ce a atins rapid locul 1 în topurile internaționale. În 2013, cel de-al doilea album al său, “The shocking miss Emerald”, a ocupat direct primele poziții în topurile din Marea Britanie.

De Ziua Femeii, doamnele primesc un cadou mult așteptat. Richard Clayderman vă va cânta și încânta cu ale sale piese de dragoste pe 8 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Celebrul pianist și compozitor francez, pe numele său adevărat Philippe Pagès, și-a început cariera în anii 70, iar de-a lungul acestor 40 de ani a lansat peste o sută de albume solo și a compus mii de producții. Artistul a venit prima oară în România în anul 2015 și a cântat la București, Timișoara și Cluj. Și anul acesta, tot de Ziua Femeii, a susținut concertul cu casa închisă la Sala Palatului. Cel mai probabil, și în 2018 experiența se va repeta, așa că noi vă recomandăm să vă luați biletele din timp.

Dacă sunteți fani ai genului metal, aflați că pe data de 11 martie trupa suedeză Therion va concerta la Arenele Romane, de la ora 20.00. Spectacolul face parte dintr-un turneu european pentru promovarea noului album. În deschiderea concertului vor cânta trupa rusească de symphonic metal Imperial Age și germanii de la Null Positiv.

Lara FabianLara Fabian se întoarce în România, în luna martie. Artista canadiano-belgiană va susține două concerte: unul la Sala Palatului, în București, pe 29 martie, iar celălalt pe 31 martie, la Cluj Napoca, la Sala Polivalentă. Născută în Bruxelles, artista a vândut peste 13 milioane de discuri în întreaga lume, iar cea mai cunoscută melodie a sa este ascultată și astăzi: “Je t’aime”.

Ei bine, acum urmează un artist ce va cânta în premieră pentru români. Rag’n’Bone Man va concerta prima oară la București pe 8 mai, la Sala Palatului. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar show-ul face parte din turneul european Grande Reserve Tour. 2017 a fost un an foarte prolific pentru Rory Charles Graham, autorul hitului “Human”. A avut două turnee sold out în Marea Britanie și în Europa și a câștigat două trofee BRIT: Critics’ Choice Award și Best British Breakthrough Act.

Rag and Bone ManTrupa de coveruri Postmodern Jukebox revine la București. Cei care reinterpretează marile hituri în stil vintage pot fi ascultați pe 16 mai, la Sala Palatului.

Iunie este rezervată iubitorilor de vioară. David Garrett revine la București pe 8 iunie, la Sala Palatului. Violonistul va aduce show-ul Explosive – LIVE pentru prima oară în țara noastră. Acesta este un spectacol de crossover, un stil făcut celebru chiar de către David Garrett, în care îmbină armonios mai multe stiluri muzicale. Artistul german cântă aproape toate genurile muzicale: de la muzica clasică a lui Mozart, la rock-ul formației Metallica și de la funk-ul și R n B-ul lui Prince până la muzica lui Kenny Rogers, ce a interpretat melodii inspirate de jocuri de cazino.

Și am ajuns și la festivaluri, cum era de așteptat. Electric Castle a anunțat deja că ediția din 2018 se va ține tot la Castelul Banffy din Bonțida, între 18 și 22 iulie. ARTMania Festival va avea loc la Sibiu, între 27 și 28 iulie 2018. Summer Well-ul păstrează tradiția și așteaptă toți iubitorii de gen pe 11 și 12 august, la Domeniul Știrbey din Buftea.

Acestea sunt doar concertele confirmate până în acest moment, cu siguranță lista va mai crește în următoarele luni. De abia așteptăm să auzim vești și de la organizatorii festivalurilor NeverSea, Untold și Sunwaves, dar mai ales să vedem ce artiști vor veni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here