Ștefan Bănică a lansat un nou album, „Picat din Lună“

Ștefan Bănică a lansat albumul „Picat din Lună“ în cadrul unui eveniment ce a avut loc la librăria Cărturești pe 13 octombrie, acolo unde artistul s-a întâlnit cu fanii la o sesiune de autografe, fotografii, întrebări și răspunsuri despre noul material.

stefan banica (photo by dan niculescu)2

„Picat din Lună“, cel de-al 16-lea material discografic al artistului, conține 13 piese, dintre care 9 sunt noi. Recent, Ștefan Bănică a lansat single-ul „Ea mi-a pus cătușele“, cel mai nou single extras de pe album, iar în curând, va filma și videoclipului piesei.

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în momentul lansării albumului «Picat din Lună» și sper să vă placă piesele de pe acest nou material discografic, al 16-lea din cariera mea. Și abia aștept întâlnirile cu publicul din țară, în cadrul turneului național «Picat din Lună», care promovează noul album și care va debuta pe 23 octombrie. Ne vedem la Pitești, Craiova, Timișoara, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Alexandria, Constanța, Galați, Bacău și Buzău“, a spus Ștefan Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here