Tara Holtea a lansat videoclipul melodiei „Spune-mi“

Tara Holtea, frumoasa cântăreaţă cunoscută pentru hitul „Missing you” ce a strâns 15 milioane de vizualizări pe YouTube, a lansat „Spune-mi”, alături de Cat Music. Piesa este produsă de către Synthetic şi este însoţită de un videoclip regizat de tânăra Issabela Szanto, aflată sub îndrumarea NGM Creative.

Tara Holtea - Spune-mi

„Acest proiect a reprezentat o provocare pentru mine, întrucât conceptul video şi styling-ul au fost realizate de mine, prin urmare, mi-am pus o amprentă foarte mare asupra videoclipului. M-am înţeles foarte bine cu Issabela, care este un regizor foarte talentat alături de care m-am completat de minune. Videoclipul este unul de imagine, un experiment fashion creativ pentru mine şi sunt foarte mulţumită de rezultat”, a declarat Tara.

Odată cu lansarea noului clip, artista a început serios cariera în styling. Ea a mai lucrat în acest domeniu şi pentru alte videoclipuri sau reclame şi a participat ca stilistă într-o emisiune de transformări, alături de Ovidiu Buta. Până în prezent, Tara a lansat piese precum „Easy ABC” şi „Calling for love” şi a colaborat cu artişti precum Liviu Hodor şi Sonny Flame.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here