sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNI„Te sun eu“, cea mai nouă melodie semnată Andrei Leonte, are acum...

„Te sun eu“, cea mai nouă melodie semnată Andrei Leonte, are acum şi videoclip

Andrei Leonte revine în atenţia fanilor cu o nouă melodie, „Te sun eu“, care beneficiază şi de un videoclip în care cântăreţul joacă rolul de profesor de liceu.

andrei leonte videoclip te sun eu

Filmările clipului au durat două zile, regizor fiind Vlad Gliga, în timp ce scenariul a fost scris chiar de Andrei Leonte. Versurile melodiei „Te sun eu“ sunt semnate de Dragoş Chircu.

„Ne-am distrat atât de tare încât a cam venit totul de la sine. Nu mai simţeam că e o filmare şi ca drept dovadă am dărâmat o cameră de filmat fiindcă uitasem că e acolo. Nu prea a contat ce arată frumos pe ecran, ci am vrut să transmitem o stare de bine“, a spus Andrei Leonte.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.