Julie Mayaya revine la „Vocea României“ în cea de-a doua gală live din acest sezon

Sâmbătă , 7 decembrie, de la ora 20.30, la Pro TV, magia continuă la „Vocea României“ în cel de-al doilea show live al sezonului.

julie mayaya horia brenciu vocea romaniei

Dacă în show-ul din 1 decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de What’s Up, Shift și echipa DeMoga, cu care a cântat în premieră piesa “La mulți ani”, în această ediție a emisiunii, Julie Mayaya, deținătoarea en-titre a trofeului, revine pe scena care a consacrat-o. Artista a pregătit o supriză pentru toți românii: își va lansa în direct noul single.

“De-abia aștept show-ul de sâmbătă, mi-a fost dor de platoul de la Vocea României. Am emoții, dar sunt emoții cu care sunt obișnuită, de fiecare dată mă uit cu drag la emisiune. Sâmbăta aceasta veți asculta în primă audiție noua mea piesă, iar alături de mine va fi Zaza Band, trupa care mă acompaniază de obicei și cu care cânt la Serviciul Român de Comedie”, a declarat cântăreața.

Săptămâna trecută, jumătate dintre concurenți au trăit pe propria piele emoțiile primului show live la Vocea României. Spiritele s-au încins, tensiunea a răzbătut dincolo de micile ecrane, iar momentele artistice au depășit orice așteptări. Claudia Iuga și Iolanda Moldoveanu din echipa Smiley, Denisa Moșincat și Ana-Maria Mirică din echipa “brenciană”, Alina Dorobanțu și Florin Mândru, “îngerașii” Loredanei, Andi Grasu și Jovana Milovanovic, elevii “Micului Mozart” sunt talentații care au în continuare șansa să-și îndeplinească visul prin muzică la Vocea României.

Săptămâna aceasta, Smiley va sta cu sufletul la gură când vor urca pe scenă Stella Anita, Nicoleta Ticală, Adrian Nour și George Secioreanu. Georgia Dascălu, Florin “Du Hast” Ilinca, Mihai Chițu și “românul” Arpi Torok îl vor face pe Brenciu să se dezlănțuie din nou și să-și pregătească pachetul de șervețele. Lori face “lumină” în ceea ce privește șansa pe care o au la marele titlu Muneer, Marius Marin, Andrei Chermeleu și Kinga Farkaș. “Mister Hit” i-a pregătit intens ca să apară în fața întregii țări pe Angelo Simonică, Felix Burdușa, Elena Șalaru și Sânziana Nicolae.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here